nu sta nimeni in casa aceea si vecinii s-au obisnuit sa faca ce vor ei acolo.
1. Am mers odata sa vad ce mai trebuie sa fac pentru ca intentionam sa o vând însă am rămas uluit când am văzut că ne furau apa.
De fapt, nu era contor şi ei s-au gândit că de ce să mai plătească ei apă când pot lua de la noi. Pentru asta au trebuit să treacă gardul pe care ei trebuiau să-l facă (partea lor) însă şi-au lăsat o uşă de intrare în grădina noastră şi e cale bătută semn că au trecut de multe ori pe proprietatea noastră.
2. Apoi, după ce am pus un lacăt mi l-au spart. Eu nici nu pot să le arăt poliţiştilor că era lacăt acolo. Cică au avut nevoie să pună un geam şi nu am fost acasă să ne spună şi au intrat ei.
3. ªi-au făcut cocina exact de partea noastră, vine un miros urât şi toată murdăria la noi. Ba chiar au făcut un şănţuleţ să vină apa din cocină la noi.
E nevoie de o plângere la poliţie sau va râde agentul de cererile mele :">
Violenta nu este o solutie. Vorbiti alti vecini poate identificati pe cineva care i-a vazut venind in curtea dvs. sau poate au discutat cu alte persoane si le-au adus la cunostiinta ca luau apa de la dvs. fara drept, in lipsa dvs. Organul de politie este obligat sa dea curs cererii dvs. si chiar daca nu va gasi probe "zdrobitoare" ii va chema si le va atrage atentia sa nu mai propcedeze asa. Succes!
Ce pot sa fac?
utilizatorulx
Sunt intr-un proces de partaj cu fratii mei dupa moartea parintilor. Eu locuiesc in casa parintilor de peste 10 ani. Astazi cand am ajuns acasa am gasit usa ... (vezi toată discuția)