avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Prezenta la licenta imi anuleaza diploma?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Prezenta la licenta imi anuleaza diploma?

Ma numesc Carmen POPESCU si am absolvit Univ.Spiru Haret in 2008.Sunt in posessia diplomei de licenta dar din cauza scandalului iscat doresc sa ma inscriu la licenta din septembrie pentru ca as face tot pentru a intra in legalitate .
Este adevarat ca dac ma inscriu la licenta si nu particip ca poate ma razgandesc imi anulez singura diploma?
Cel mai recent răspuns: crisxx , utilizator 17:16, 21 August 2010
Buna ziua !
Nu v- o anulati , dar aceasta nu va este recunoscuta in baza Ordonantei 10 / 2009.
Cu stima !
Din cate mii de pagini am citit eu, nu ma gasit, din punct de vedere legal termenul... relicenţiere.
Deci, din punctul meu de vedere, organizarea unui nou examen de licenţă pentru studenţi care au susţinut deja acest examen nu este susţinut prin niciun act legislativ în vigoare.
Am vazut si OG 10/2009.
Cum la noi nu este ca la nimeni, totul se invarte in jurul unor interese, va recomand sa sutineti exemanul de licenta din septembrie
Va doresc multa bafta!
Stimată doamnă,

s-a creat deja o speţă (o colegă de-a dvs a câştigat în instanţă), prin urmare aveţi oportunitatea de a lupta pentru dreptate.

[ link extern ]
dvs. puteti interpreta legal aceasta ordonanta? cum puteti afirma ca in baza OG 10/2009 un licentiat nu are diploma valabila? va rog sa cititi inca o data ordonanta cu pricina si s-o interpretati in temeiul legilor existente. va dau un pic de ajutor stimate consilier juridic prin a va informa ca nicio lege/ordonanta din lumea asta nu se poate aplica retroactiv si mai mult, og cu pricina face referire la STUDENTII inscrisi in perioada 2005-2008 si nicidecum la absolventii cu diploma.
deci cu deosebit respect va rog sa informati corect pe cei care va supun atentiei un raspuns legal.
cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og10/2009- se aplica retroactiv? anca.nutu anca.nutu Sunt absolventa a Fac. de Jurnalism la Univ. Spiru Haret promotia 2008. Am sustinut examenul de licenta in Iulie 2008 si la inceputul lunii august 2009 am ... (vezi toată discuția)
Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)
Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)