avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratie de recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratie de recurs

In portalul judecatoriei Sector 1 imi apare intr-un dosar civil ca la dosar exista declaratie de recurs dar in dosar nu am gasit nimic cu privire la recurs...nici cerere nici declaratie nici motive nic taxa de timbru. Mentionez ca cauza a fost disjunsa prntr-o cerere reconventionala de catre judecator iar la noul dosar iar nimic. Disjungerea apare in hotarirea cu drept de recurs. Poate cineva sa ma lamureasca?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 08:50, 29 Septembrie 2007
Ati fost sa intrebati daca s-a declarat sau nu cale de atac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel sau recurs? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, In cadrul unui proces inceput pe vechea lege ( C.pr. civ. 1865 ) in august 2012, au mai intrat si alte parti prin martie 2013. S-a formulat o ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila cu continut eronat - cum se poate corecta ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Azi am primit, in calitate de reclamant, Comunicarea Hotararii Civile in urma caruia a fost admis divortul si s-a dispus disjungerea cererii de ... (vezi toată discuția)
Competenta orosionnic orosionnic buna ziua in cauza fiind un proces penal ptr ucidere din culpa la judecatorie se face disjungere ptr pretenti in civil si se pronunta pe pretenti ... (vezi toată discuția)