avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ABUZIV LUAT CONTRACTUL DE CASA AL PARINTILOR BATRINI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ABUZIV LUAT CONTRACTUL DE CASA AL PARINTILOR BATRINI DE UNUL DIN FII MAI MARI

Are casa si familia lui, Greu de convins sa readuca contractul inapoi sustras de mai bine de un an fara consensul intregi familii de la mama mea in virsta pensionara,sintem mai multi frati,fratele mai mic locuieste cu mama,casa a fost luata de mama si apoi a fost trecut si tata pe contract,acum tatal sprijina actiunea fratelui si scopurile sale meschine.cum il putem forta sa readuca contractul acasa.#-o
Cel mai recent răspuns: maik , utilizator 13:37, 13 August 2010
puteti sa ii faceti plangere la politie pt savarsirea infractiunii prevazuta de art 208 cp. insa puteti obtine un duplicat al actului de vanzare-cumparare si pe cale administrativa.
athe a scris:

puteti sa ii faceti plangere la politie pt savarsirea infractiunii prevazuta de art 208 cp. insa puteti obtine un duplicat al actului de vanzare-cumparare si pe cale administrativa.
Adică, puteţi merge liniştiţi la notarul care a redactat actul şi, contra unui onorariu decent(câteva zeci de lei), vi se eliberează un duplicat legalizat al actului cu pricina. Just my 2 cents! :">
=D>va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra ,va doresc o zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare parinti-copii raluca raluca raluca raluca V-as ruga daca imi puteti raspunde:cat dureaza formalitatile unui contract vanzare-cumparare?....si este posibil ca ffratele meu sa afle de contract?cum poate ... (vezi toată discuția)
Ipoteca McOstin McOstin buna ziua. as dori sa stiu daca pot sa trec casa pe numele copiilor daca aceasta este ipotechata pentru un credit nevoi personale cu ipoteca scos pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in ... Mari195 Mari195 Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in anul 2014 ,in urma cu 5 ani era foarte bolnava si nu a putut sa se prezinte la succesiunea ... (vezi toată discuția)