avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare

Sunt functionar public treapta 3 si clasa I, intr/o functie publica de executie. Sunt de doi ani inspector asistent, am terminat si masterul si am facut si o specializare ca si expert in ceea ce sunt incadrat, in ceea ce muncesc. Intrebarea mea pot promova in treapta anul acesta? trebuie sa mai dau examen? Ce ar trebui sa fac sa pot cere schimbarea in treapta? pot cere schimbarea functiei din inspector in expert, am vazut ca exista si functia asta.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 14:29, 13 August 2010
Promovarile sunt suspendate prin legea 140/2010 pana la 31.12.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa 2010 alexandru andra alexandru andra Un referent III, principal, treapta 2 salarizare in urma examenului de promovare in clasa SS, ad-tie publica locala, unde se duce ca si functie ? Conform ... (vezi toată discuția)