avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina lovita, probleme la frontiera?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina lovita, probleme la frontiera?

este vreo problema la granita daca masina este lovita?precizez ca vin din italia,accidentul a avut loc pe 30 aprilie,dar nu am reusit sa o repar pana acum pentru ca de abia mi-au ajuns banii de la asigurare. La mana nu am decat dovada de la asigurare,proces verbal nu s-a incheiat deoarece s-a facut pe cale amiabila?masina este lovita doar portiera fata si aripa de pe partea stanga. Se poate intra cu masina in tara in conditiile acestea?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:29, 14 August 2010
In Romania puteti fi amendat daca circulati cu autoturismul nereparat dupa 30 zile dupa producerea accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare in italia Ionatan Ionatan Acum cateva zile am avut un accident de masina in Italia. Accidentul s-a soldat doar cu daune materiale din fericire. Nu stiu care sunt exact procedurile in ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)
Asa ceva numai in romania se poate intampla mihai1112 mihai1112 În ziua de 01.04.2009, în jurul orelor 1430, în timp ce conduceam autoturismul proprietate personală, pe o stradă cu prioritate care are două benzi pe ... (vezi toată discuția)