avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... are drept de mostenire fostul meu cumnat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

are drept de mostenire fostul meu cumnat ?

Are drept la mostenire fostul meu cumnat ?

Am facut demersurile pentru obtinerea de masuri reparatorii pentru averea confiscata tatalui meu care a fost arestat ca detinut politic. Singura mea sora a decedat inainte de 1989, fara sa aiba copii si nici o avere. Fostul ei sot s-a recasatorit si nu stiu daca are drept la mostenirea tatalui meu , si daca da in ce procent.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 15:51, 13 August 2010
cumnatul d-voastra nu are drept de mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face ceva? josephx90 josephx90 Buna! Am sa trec direct la subiect,pe vremea comunismului bunicul meu a avut mai multe case si din aceasta cauza a trecut o casa pe o sora mamei vitrege a ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe ... Erika087 Erika087 Bună dimineața! Pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe 19 mai 2023 soacra mea a decedat, pe 12 februarie 2024 a decedat soțul meu, iar pe 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Succesiune-rog raspuns montecarlobaby montecarlobaby Buna ziua . As avea o intrebare. Parintii mei au mai multe imobile . Suntem 2 frati: eu si sora mea. Sora mea este casatorita . Parintii au facut contract de ... (vezi toată discuția)