avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini care hranesc si introduc in scara blocului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini care hranesc si introduc in scara blocului animale comunitare

Avem vecini care aduc ,hranesc si introduc in scara blocului ,animale care sunt comunitare, ele fiind un focar de infectie(mananca si isi fac nevoile in scara) ,mai ales pe temperaturile care sunt afara si nu numai .....mai sunt si agresive pe de alta parte. Am discutat prieteneste cu dansii ,insa nu a avut niciun efect. Conform carei legi se sanctioneaza aceste persoane si cine este in masura sa le sanctioneze?Asociatia de locatari ar avea vreun efect pozitiv asupra lor ,daca li s-ar atrage atentia?
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 18:30, 13 August 2010
puteti sesiza Directia de Sanatate Publica in acest sens
(Doamne iarta-ma pentri ce-o sa scriu)
... sau hingherii Primariei ...
DSP-ul nu are putere , decat dupa ce intervine o autoritate superioara , asa mi s-a comunicat.....
Eu nu cred ca aveti ce sa le faceti direct vecinilor, prin intermediul vreunei autoritati, fiindca nu cred ca scrie pe undeva ca te poate amenda x autoritate daca hranesti caini, mate, sobolani sau porumbei comunitari.
Asociatia de locatari ar putea ... media in vreun fel conflictul, dar, daca nu inteleg de vorba buna, nu stiu ce-i de facut.
In extrem, se poate discuta si de un proces civil in care sa cereti daune, dar mai bine cum am zis mai sus...
eu cred ca daca se face sesizare la primarie trebuie sa se ia masuri.
imi este mila de animale dar si la noi trebuie sa ne gandim mai ales ca de multe ori copii ne aduc purici acasa sau vin plangand ca s-au luat cainii dupa ei.
daca sunt caini fara stapan atunci consider ca e treaba primariei.

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Muscat de caine Costica33 Costica33 Ce se poate face impotriva unei vecine de 30 de ani care hraneste pe linga locuinta mea caini maidanezi? Precizez ca am fost muscat si eu si familia de catre ... (vezi toată discuția)
Avertisment din partea primariei pentru cainii din scara blocului alex68 alex68 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. La scara blocului unde locuiesc, in holul de la intrare (parter) stau, de cativa ani, doi ... (vezi toată discuția)