avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini care hranesc si introduc in scara blocului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini care hranesc si introduc in scara blocului animale comunitare

Avem vecini care aduc ,hranesc si introduc in scara blocului ,animale care sunt comunitare, ele fiind un focar de infectie(mananca si isi fac nevoile in scara) ,mai ales pe temperaturile care sunt afara si nu numai .....mai sunt si agresive pe de alta parte. Am discutat prieteneste cu dansii ,insa nu a avut niciun efect. Conform carei legi se sanctioneaza aceste persoane si cine este in masura sa le sanctioneze?Asociatia de locatari ar avea vreun efect pozitiv asupra lor ,daca li s-ar atrage atentia?
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 18:30, 13 August 2010
stimata dana,de obicei cainii care traiesc pe langa bloc nu sunt agresivi.cred ca este cazul sa insistati la cei care le dau de mancare si sa le dovediti ca sunt agresivi.nimanui nu-i convine sa fie muscat .daca nu rezolvati pe cale amiabila,impreuna cu presedintele de bloc faceti sesizare la primarie ,la politia comunitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Muscat de caine Costica33 Costica33 Ce se poate face impotriva unei vecine de 30 de ani care hraneste pe linga locuinta mea caini maidanezi? Precizez ca am fost muscat si eu si familia de catre ... (vezi toată discuția)
Avertisment din partea primariei pentru cainii din scara blocului alex68 alex68 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. La scara blocului unde locuiesc, in holul de la intrare (parter) stau, de cativa ani, doi ... (vezi toată discuția)