avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online haine second hand si vintage
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online haine second hand si vintage

Buna ziua, intrebarea mea este daca imi trebuie neaparat firma pt un magazin online de haine second hand si vintage, daca se poate infiinta un PFA sau pot face pe persoana fizica. Nu ma pricep deloc si nu as vrea sa fiu in ilegalitate, multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Andra_C , utilizator 16:38, 16 August 2010
Faceti un PFA.
Multumesc mult pentru raspuns! Alta posibilitate exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Magazin online second hand - care este procedura de infiintare? p.f.a. sau firma? elekta elekta Buna seara! As vrea sa-mi infiintez un magazin online de haine second hand.Se poate cu PFA sau trebuie sa-mi fac firma? Care ar fii demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa de persoana cu amenzi neachitate crisoft crisoft buna ziua as vrea sa ami deschid un magazin de haine second hand dar antrebarea mea este daca la antocmirea documentelor pt pfa am amenzi pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)