avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Magazin online second hand - care este procedura de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Magazin online second hand - care este procedura de infiintare? P.f.a. sau firma?

Buna seara!
As vrea sa-mi infiintez un magazin online de haine second hand.Se poate cu PFA sau trebuie sa-mi fac firma?
Care ar fii demersurile pentru infiintare? CE documente imi trebuie?Pentru PFA trebuie sa am si pregatire(diploma )?MAgazinul online pot sa-l coordonez eu personal sau trebuie firma? M-ar interesa cam tot ce tine de infiintarea acestui magazin.Am citit multe despre acest subiect dar nimic concret si nimeni nu poate sa-mi da un raspuns clar dupa care sa ma ghidez.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala letipop letipop as dori sa stiu cat mai multe despre acest subiect. ma intereseaza , in special partea cu \"documentele care atesta pregatirea profesionala si experienta ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine second hand si vintage Andra_C Andra_C Buna ziua, intrebarea mea este daca imi trebuie neaparat firma pt un magazin online de haine second hand si vintage, daca se poate infiinta un PFA sau pot face ... (vezi toată discuția)
Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)