avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare INTREPRINDERE INDIVIDUALA

as dori sa stiu cat mai multe despre acest subiect.
ma intereseaza , in special partea cu "documentele care atesta pregatirea profesionala si experienta profesionala".

de ex, in cazul unui magazin tip "second-hand" care ar trebui sa fie "pregatirea profesionala si experienta profesionala". ?
Cel mai recent răspuns: letipop , utilizator 13:31, 11 Martie 2010
Cunosc un caz concret, in care s-a acceptat diploma de bacalaureat drept document care atesta calificare pentru infiintarea unui PFA/II cu obiect comercial de activitate.
multumesc !
o sa mai intreb la ONRC .

o zi buna ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare pfa, i.i. ioanaraluka ioanaraluka Daca am facut un curs de marketing sunt calificata pentru a-mi deschide un magazin second hand ca persoana fizica autorizata? Va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pe un alt domeniu decat diploma de studii? sonrisa sonrisa Buna ziua, Nelamurirea mea e urmatoarea: Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza. Stiu ca am nevoie de diploma ... (vezi toată discuția)