avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... calificare PFA, I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

calificare PFA, I.I.

Daca am facut un curs de marketing sunt calificata pentru a-mi deschide un magazin second hand ca persoana fizica autorizata? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 12:49, 14 Aprilie 2010
Eu as presupune ca sunteti -- am vazut un caz, in care o diploma straina de bacalaureat (recunoscuta in Romania prin echivalare) a fost de ajuns la ORC pentru a deschide un PFA de comert. Va propun sa intrebati si la ORC.
Atentie, unele cursuri nu sunt acceptate de ONRC. Faceti cum a zis si Miklos, intrebati pentru siguranta, inainte de a incepe demersurile pentu infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala letipop letipop as dori sa stiu cat mai multe despre acest subiect. ma intereseaza , in special partea cu \"documentele care atesta pregatirea profesionala si experienta ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)
Infiintare p.f.a. sau i.f. ??? cristianbogdan cristianbogdan buna ziua !! vreau sadeschid un magazin mixt de dimensiuni reduse . am inteles de la diverse persoane ca imi trebuie o diploma de vanzator si cursuri de ... (vezi toată discuția)