avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA de persoana cu amenzi neachitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA de persoana cu amenzi neachitate

buna ziua as vrea sa ami deschid un magazin de haine second hand dar antrebarea mea este daca la antocmirea documentelor pt pfa am amenzi pe persoana fizica anca neachitate an totalitate ma afecteaza cu ceva va multumesc

Alte discuții în legătură

Magazin online haine second hand si vintage Andra_C Andra_C Buna ziua, intrebarea mea este daca imi trebuie neaparat firma pt un magazin online de haine second hand si vintage, daca se poate infiinta un PFA sau pot face ... (vezi toată discuția)
Second-hand nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii mirelast mirelast Buna ziua Doresc sa imi deschid un magazin cu haine second hand dar si noi ca si II. Ca si domeniu de activitate trebuie sa am 2 CAEN-uri (pt cele second si ... (vezi toată discuția)