avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se poate face atunci cand nu mai poti plati o rata ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se poate face atunci cand nu mai poti plati o rata la o banca?Se poate plati numai dobanda ca sa nu intri in baza de date ca si restantier?

Probleme legate de neplata la banci
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:55, 13 August 2010
N-aveti si verbe in program?

In primul rand se solicita bancii o reesalonare sau se incearca o refinantare de catre alta banca. Daca platiti doar dobanda fara acordul creditorului mai bine nu platiti nimic, ca e acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)