avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT DUPA INDEMNIZATIE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT DUPA INDEMNIZATIE

AS VREA SA FAC UN CREDIT DAR AM INCEPUT SERVICIUL LUNA ACEASTA DUPA CONCEDIUL DE CRESTERE A COPILULUI , POT SA FAC ACEST LUCRU SAU TREBUIE SA ASTEPT MAI MULTE LUNI?
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 10:19, 14 August 2010
daca indepliniti sau nu conditiile pentru acordarea unui credit, numai unitatea bancara poate hotari ; dar din punctul meu de vedere, de ce nu ?
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire si crestere copil bogos elena bogos elena buna ziua, in luna octombrie mi se termina concediul de ingrijire si crestere copil . firma la care am lucrat inainte de a intra in concediu este obligata ... (vezi toată discuția)
Executare mobiliara de catre firma de recuperarre? socata socata buna ziua...am contactat un credit de nevoi personale fara girant si fara garantii.de cateva luni am fost preluata de o firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Mod calcul indemnizatie ccc adriangogan adriangogan va scriu pentru a solicita o parere bazata pe cadrul legislativ in ceea ce priveste modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului acordata pana ... (vezi toată discuția)