avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare mobiliara de catre firma de recuperarre?
Discuție deschisă în Executare silită

executare mobiliara de catre firma de recuperarre?

buna ziua...am contactat un credit de nevoi personale fara girant si fara garantii.de cateva luni am fost preluata de o firma de recuperare intrand in imposibilitate de plata....eu sunt in concediul crestere copil iar sotul in lunile alea nu avea servici.....intrebarea mea este: firma de recuperari poate executa silit apartamentul pe care il am luat prin credit ipotecar( luat de la alta banca ,nu de la cea care m-a transferat la firma de recuperari) .... creditul de nevoi personale l-am luat singura fara ca sotul sa ma gireze...iar cel ipotecar impreuna cu sotul si suntem cu ratele la zi.... multumim din suflet....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:29, 20 Octombrie 2010
daca imobilul este ipotecat nu-l pot executa
avocat Cristina Popescu
In situatia mentionata apartamentul nu poate face obiectul executarii silite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o datorie la banca ceciliac ceciliac am la o banca o datorie de 5000 euro luati cand inca mai aveam un loc de munca. Cand am ramas fara serviciu, am facut o restructurare, apoi a doua...dar din ... (vezi toată discuția)
Cum afecteaza o datorie cumpararea unui teren adrianarr adrianarr Buna ziua ! As avea o intrebare legata de cumpararea unui teren . Situatia este astfel : sotul a luat un credit de nevoi personale negarantat cu nimic inainte ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar razvan-andreea razvan-andreea Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva cu urmatoarea problema:am un credit de nevoi personale cu ipoteca,bunul ipotecat fiind apartamentul mamei care are ... (vezi toată discuția)