avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

civil

sunt novice ! cine ma ajuta sa-mi explice cum se intocmesc concluziile scrise intr-un dosar civil ?
Oameni buni, chiar nu vrea nimeni sa-mi explice !!!
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2007
ratoiui, utilizator
Cel mai recent răspuns: ratoiui , utilizator 17:25, 30 Septembrie 2007
Concluziile scrise nu sunt (sau n-ar trebuie sa fie) altceva decat transpunerea in scris a concluziilor orale pe care le-ai pus dupa ce instanta ti-a acordat cuvanul pe fond.

Nu exista o conditie de forma. Pur si simplu denumesti documentul "Concluzii scrise formulate de reclamantul....", apoi e bine, zic eu, sa incepi cu ceea ce ai solicitat instantei sa dispuna (...prin care solicit instantei sa dispuna.... avand in vedere urmatoarele argumente.....) Ei!, si de aici incolo tine de modul in care fiecare se pricepe sa argumenteze, in raport de probele administrate (si cu trimiteri la ele) si dispozitiile legale incidente in cauza, de ce ar trebui sa se opreasca instanta la solutia ceruta.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2007
romascanu, moderator
sunt perfect de acord. dar... nu mi s-a dat cuvantul pe fond. instanta de judecata mi-a transmis ca va veni la domiciliul partilor pentru a verifica mai exact cum stau lucrurile, deoarece expertul angajat nu a reusit sa faca corect ceea ce a dispus instanta. este vorba despre o servitute de trecere. fara a avea cuvintul instanta mi-a solicitat ca pana ajunge la domiciliul partilor, sa depun concluzii scrise. sincer nu stiu cum !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunerea concluziilor scrise ramy84 ramy84 In cazul in care instanta de drept penal pune in vedere partilor faptul ca au la dispozitie o saptamana pentru a depune concluzii scrise, iar una dintre parti ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala. schimbare avertisment. concluzii scrise. MirabelaM MirabelaM Buna ziua. Am fost sanctionata in urma cu cateva luni cu suspendarea permisului de conducere timp de 3 luni pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50 ... (vezi toată discuția)
Acte recurs gogu2 gogu2 buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost ... (vezi toată discuția)