avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CASS contracte inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CASS contracte inchiriere apartament

Daca nu locuim in Romania dar avem un apartament pe care il inchiriem cu 350 RON pe luna cat CASS trebuie sa platim(atat eu cat si sotul meu,pentru ca suntem proprietari in comun) si care este legea conform careia avem aceste obligatii?Impozit platim la Adm Financiara din oras si bineinteles impozitul pe cladire.Care este posibilitatea cea mai buna in conditiile noastre?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 23:39, 13 August 2010
Nu trebuie sa platiti CASS-ul ci doar 16% din venitul net incasat pe baza declaratiilor de impunere emise de fisc. Plata de face trimestrial in tranze egale stabilite de organele financiare in raport de declaratia 22o completata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la sanatate din venituri din chirii? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta, am un apartament inchiriat, contactul de inchirere este inregistrat la Finante pentru suma incasata platesc 16 ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - taxe, impozite,etc angel36 angel36 Vreau sa-mi deschid un pfa (frizerie sau coafor), in mediul rural , jud. buzau dar am o mare teama de taxele si impozitele pe care le voi plati .Pasii de ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!unde trebuie sa trec impozitul de 10% pentru contractele de drepturi de autor??? loredanaradu loredanaradu In ce declaratie trebuie sa trec impozitul de 10% pentru plata efectuata persoanelor cu care am incheiat contracte de drepturi de autor? Am facut un stat de ... (vezi toată discuția)