pukkaa a scris:
Acum imi spun ca din septembrie eu nu voi mai putea utiliza scara comuna de acces la pod deoarece ei au cumparat-o si ca daca doresc sa urc in pod sa imi faca scara interioara prin casa. As dorii sa stiu daca este posibil sa cumperi accesul comun la pod si ce as putea sa fac dansii dand dovada de nesimtire.
De ce din septembrie? Abia din septembrie intra in drepturi?:D
Eu cred ca e gogorita si se comporta ca toti mitocanii care au impresia ca li se cuvine tot.
Eu zic sa le cereti sa vedeti actul prin care au cumparat accesul, pt ca nu cred ca este adevarat.
Cred ca tb sa dati si dvs dovada de tupeu si sa va duceti chiar si de 2 ori/zi in pod.
La cei care merg pe intimidare tb sa le raspundeti la fel.
Cred ca poate fi chema si politia daca va refuza accesul, pt ca va refuza un acces pe o proprietate a dvs.
Legat de curte: eu as zice sa va delimitati cumva cei 90mp2 si sa le cereti acolo sa nu mai depoziteze. Iar daca depoziteaza sa va despagubeasca cu jumatate din suma care o dati la primarie.
Sau daca nu, aveti si dvs dreptul sa va alegeti zilnic unde faceti un gratar, sau unde stati pe un scaun in curte, eventual in fata usii/ferestrei lor.
Sint convinsa ca aveti parte de niste vecini tupeisti, care merg pe intimidare ( cum am si eu )