avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general credit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

credit

AS VREA SA FAC UN CREDIT DAR AM INCEPUT SERVICIUL LUNA ACEASTA DUPA CONCEDIUL DE CRESTERE A COPILULUI , POT SA FAC ACEST LUCRU SAU TREBUIE SA ASTEPT MAI MULTE LUNI?
Cel mai recent răspuns: OANA GHEORGHE , utilizator 12:55, 25 August 2010
dacă firma vă dă documentul necesar băncii
vorbiţi cu banca
se poate face. angajatorul trebuie sa va elibereze o adeverinta cu venitul pe ultima luna lucrata, pe langa adeverinta se solicita si ultimele doua taloane in baza carora ati primit indemnizatia, sau extrasul de cont pe ultimele doua luni (in cazul in care aceasta indemnizatie a fost virata in cont). alte lamuriri primiti la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. IzabelaP IzabelaP Buna ziua, fiica mea are un copil care implineste 2 ani in data de 05 februarie 2020 si beneficiaza de indemnizatia CCI1 In prezent a aflat ca este insarcinata ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii andreeeeea123 andreeeeea123 Buna dimineata! Am un copil de 2 ani si o luna. Cand fata a implinit 1 an si 7 luni eu m am intors la serviciu si am primit stimulentul de insertie. M am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfa si cmi mariannastase mariannastase Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului pana intr-un an in cazul in care am si PFA ( de aprox. 5 luni de ... (vezi toată discuția)