avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cuantum penalitati intarziere - factura societate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cuantum penalitati intarziere - factura societate telefonie mobila

as dori sa stiu ce pot sa fac deoarece la factura de cosmote mi s-au pus penalitati de intarziere mai mari decat abonamentul; au voie sa puna mai mult de 2/2,5% pe luna/an? cum sa procedez? la cat au dreptul sa fixeze cuatumul acestora?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:10, 17 August 2010
Va recomand sa cititi contractul, in una din clauze este specificat exact cuantumul penalitatilor, contract care prin semnarea lui, va creaza obligatii .
Sigur, penalitatile pot sa depaseasca datoria de plata, este specificata aceasta clauza in contract in mod sigur. Depinde si de situatia contractuluI....asta o va verifica un avocat. Succes!
Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Penalizari la penalizari marpavr marpavr un prieten nu si-a platit impozitul pe teren din 2003. are de plata ca taxe datorate primariei 5000 lei si penalitati 8000lei. contabila mi-a spus ca s-au ... (vezi toată discuția)
Contributie de intretinere copil mirela virtosu mirela virtosu Sunt divortata ,am un copil si in urma divortului s-a hoatarat ca tatal sa contribuie la intretinerea copilului cu o contributie pana la implinirea acestuia a ... (vezi toată discuția)