avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... protectia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

protectia copilului

copil dintr-o rel de concubinaj,recunoscut de tata,tot timpul in grija mea,(a mamei) si tot timpul am locuit separat.procesul pt pensia de intretinere a fost,acum astept pronuntarea.in urma intelegerii cu tatal am hotarat ca miercurea si sambata sa ne intalnim pt a vedea copilul.s-a intamplat in asa fel ca acesta sa se comporte urat fata de mine eu ajungand ulterior de 2 ori la politie cu plangeri.din auzite el ar vrea sa ma dea in judecata pt ca nu mai sunt de acord sa vada copilul pana ce instanta ii va stabili un program de vizita cand voi mai deschide un proces pt incredintarea minorului.intrebarea mea este:ma poate ajuta cu ceva cei de la protectia copilului?pt ca are aceleasi obligatii ca si drepturile pe care si le cere asupra minorului.adica imi poate da ceva la mana care sa ma ajute la tribunal?copilul are 1an si 3luni.va multumesc mult pt rabdare.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 15:38, 14 August 2010
@nenorokoasa a scris mesaj pe aceeasi tema si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?cum putem sa evitam totul? elenazahiu elenazahiu Ce putem face sa nu mai fie aceleasi probleme . .ex: -am plecat cu copilu pt ca.....iar fostul(fosta) mia furat copilu; :help::help::sorry: -nu vror sa ... (vezi toată discuția)
Program de vizita LIANA82 LIANA82 vreau sa deschid proces pt schimbarea programului de vizita ,deoarece nu pot respecta programul de vizita actual din cauza distantei.ma aflu in strainatate,ca ... (vezi toată discuția)