ma tot uit si citesc de cateva zile formul asta dedicat magistratilor si am observat toate trairile prin care treceti invatat , admitere , rezultate, repartitie .
dar am ramas asa cu o nelamurire ptr ce faceti lucrul acesta ?
ptr statutul in societate ,ptr bani ?
salariul este destul de mic comparativ cu efortul depus si atunci ma duce cu gandul cand vad atata disperare ca de fapt oare ma insel eu, majoritatea sunteti cu gandul la ,,cascavalul'' ce va urma ?
de unde atata disperare ?
domnilor judecatori sau procurori , atunci cand ajungeti pe aceste functii inalte v-as ruga sa nu uitati de unde ati plecat si sper ca odata ajunsi acolo sa faceti ceva si ptr noi prostimea , VINOVATI de dezastrul in care am ajuns acum ca tara , sunt colegi dvs magistrati
daca macar 1- 2 procurori adevarati am fi avut sau judecatorii poate nu reuseau sa fure tot din aceasta tara si am fii avut cu toti de castigat
sper ca macar dvs cei care ati intrat de curand sau veti intra sa schimbati ceva in aceasta tara si SPER din tot sufletul ca visul dvs de a ajunge magistratii este acela de dreptate si nu de capatuiala
ganditi-va cati oameni sufera din cauza colegilor dvs care daca si ar fii facut macar 10 % treaba multi nu ar suferi acum
poate cu limbajul meu de lemn am suparat pe cineva , dar indemnul meu nu este altceva de cat sa va respectati ca oameni , ca statut in societate si sa va ganditi ca nu nr de camere de la vila sau masina 4X4 este singurul scop in viata
a-ti intrat = [/ati intrat
ve-ti intra=veti intra
In rest aveti dreptate. Dar poate totusi mai exista tineri, pt ca cei de pe aici sunt tineri, care chiar asta isi doresc sa faca, sa schimbe un sistem, sa se afirme, sa dobandeasca un statut social, sa ne regasim din nou in tara in care traim, pt ca eu una in acest moment pot sa spun cu toata convingerea ca ASTA NU E TARA MEA!
Nu ma regasesc deloc in tot ceea ce se intampla in jurul meu.
In general oamenii care lupta pt ceea ce isi doresc, care ajung prin propriile forte acolo sus nu uita de unde au plecat, restul sunt reprezentanti de seama ai lui Dinu Paturica. O aspiranta la statutul de magistrat.