avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce se mai poate recupera?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce se mai poate recupera?

buna seara ,am luat legatura cu o avocata sa-mi rezolv o problema cu casa,si i-am dat o parte din bani,iar azi am luat legatura cu o parte implicata in cazul cu pricina si mi-au zis ca mai bine sa mergem la notar sa nu mai mergem prin judecatorie caci nu are rost.ce pot sa fac?se mai poate intrerupe contractul facut?imi este jena sincer.mai pot recupera banii?sau am oricum nevoie de avocat?va multumesc,astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:39, 15 August 2010
da se poate ca acest contract de asistenta sa poata inceta prin voinata uneia dintrea parti
Depinde ce anume problema aveti ca sa putem raspunde daca este mai bine prin notar sau instanta,
in ceea ce priveste bani, discutati cu avocata, daca nu a facut nimic atunci trebuie sa va dea bani inapoi sau macar o parte.
se poate rezilia contractul. in functie de cate demersuri a facut pana acum avocatul pt dvs va poate returna o suma din onorariu sau intreg onorariul.
ea deocamdata nu a facut nimica suntem la stadiu de acte......adica trebuie sa-i duc copii dupa actele partilor implicate ....si asa mai departe...adica joi am vb cu ea despre caz,nimic mai mult.
Spuneti-i ce hotarare ati luat de comun acord cu cealalta parte.
Contractul de asistenta juridica se poate rezilia unilateral.
Trebuie sa va dea banii inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract asistenta juridica coricarmen coricarmen pot rezilia un contract de asistenta juridica, unilateral, daca nu am ajuns inca in instanta? Am vreo sansa sa primesc inapoi ceva din banii pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat andrea0810 andrea0810 Buna,. As putea schimba avocatul daca procesul este in desfasurare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Rezilere contract se asistenta juridica annabell annabell Va rog sa-mi spuneti daca se poate rezilia un contract cu un avocat (in civil), unilateral, numai din partea clientului, fara pretentii materiale de la avocat, ... (vezi toată discuția)