avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezilere contract se asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezilere contract se asistenta juridica

Va rog sa-mi spuneti daca se poate rezilia un contract cu un avocat (in civil), unilateral, numai din partea clientului, fara pretentii materiale de la avocat, (fara explicatii ) si cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: annabell , utilizator 15:36, 20 Mai 2009
Ca sa vi se dea un raspuns trebuie sa fie vazut acel contract, sa fie studiate clauzele sale, sa explicati speta in concret, ce a facut avocatul in executarea contractului, etc.
avocatul nu se poate prezenta din motive obiective la termen si fiind mai multe parti in dosar cauza se tot amana in recurs din februarie iar eu nu mai doresc amanarea cauzei pt. ca avocatii cauzei nu se pot potrivi la termene.Cand poate unul nu poate altul si tot asa ....iar acum este singurul care nu se poate prezenta iar eu nu mai doresc amanarea cauzei.
In cazul asta nu puteti rezilia fara sa il platiti pentru munca efectuata pana in acest moment.
am achitat integral (am chitanta) , chiar la incheierea contractului.
dar cum trebuie sa procedez ca sa nu se amane din acest motiv cauza

Alte discuții în legătură

Îndrumare amânare cauza, lipsa apărător andra721 andra721 Buna ziua! Rog indrumare in privința a ceea ce urmează sa fac la primul termen de judecată. Am calitatea de reclamant intr-un dosar de custodie unica ... (vezi toată discuția)
Procedura reziliere contract avocat wap54 wap54 Care este modul de reziliere al unui contract incheiat cu un avocat? Am primit acasa o instiintare prin care avocatul ma informeaza ca reziliaza contractul ... (vezi toată discuția)
Avocat lenes ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am ... (vezi toată discuția)