avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezilere contract se asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezilere contract se asistenta juridica

Va rog sa-mi spuneti daca se poate rezilia un contract cu un avocat (in civil), unilateral, numai din partea clientului, fara pretentii materiale de la avocat, (fara explicatii ) si cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: annabell , utilizator 15:36, 20 Mai 2009
puteti rezilia contractul cu avocatul dvs.
mergeti la dansul la cabinet si -i spuneti ca doriti rezilierea contractului de asistenta juridica.
nu cred ca-i va pica bine , insa ..
apoi puteti angaja pana la urmatorul termen un alt avocat . alt onorariu , dar este alegerea dvs .

sau puteti merge la termenul urmator si inainte de luarea la ordine a cauzelor puteti solicita instantei ca dosarul dvs sa fie lasat la sfarsitul sedintei .
nu doresc alt avocat ci sper sa nu mai existe un alt termen la aceasta cauza si sa se judece la termenul hotarat.
Multumesc foarte mult
VA prezentati la termen si solicitati judecarea chiar si in lipsa avocatului, asta daca avocatul a trimis o cerere de amanare. Daca nu a trimis va prezentati la termen si va judecati. Nu trebuie sa faceti nimic in plus.
va multumesc de sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îndrumare amânare cauza, lipsa apărător andra721 andra721 Buna ziua! Rog indrumare in privința a ceea ce urmează sa fac la primul termen de judecată. Am calitatea de reclamant intr-un dosar de custodie unica ... (vezi toată discuția)
Procedura reziliere contract avocat wap54 wap54 Care este modul de reziliere al unui contract incheiat cu un avocat? Am primit acasa o instiintare prin care avocatul ma informeaza ca reziliaza contractul ... (vezi toată discuția)
Avocat lenes ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am ... (vezi toată discuția)