avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Îndrumare amânare cauza, lipsa apărător
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Îndrumare amânare cauza, lipsa apărător

Buna ziua!

Rog indrumare in privința a ceea ce urmează sa fac la primul termen de judecată. Am calitatea de reclamant intr-un dosar de custodie unica și majorare pensie alimentara. Cu 2 zile înaintea primului termen de judecată, am reziliat contractul de asistenta juridica cu fostul avocat și am trimis un mail instanței de solicitare amânare cauza in vederea angajării unui apărător ( an Atașat și rezilierea) și dispunerea unui alt termen de judecată, dar totuși doresc sa fiu și prezenta la primul termen. Va rog sa ma îndrumați ce trebuie sa fac când ajung in sala de judecată. Mulțumiri
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ces a faceți,când se face o lista cu cauze care se amână la prima ora,spuneți judecătorului și nr pozitia la care apare în lista dosarul dvs.Cand se striga dosarul spuneți prezent și solicitați amânarea pt motivele precizate ...Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauze la aceeasi ora, complete diferite Corina Dina Corina Dina Reprezint societatea ( comerciala ) in 3 cauze care au primit termene in cunostinta in aceeasi data , la aceeasi ora estimata , doua la un complet , una la ... (vezi toată discuția)
Pot amana judecata la sfarsitul listei de judecata ? paraschiv.ionel paraschiv.ionel Buna seara . Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Pe 22.06.2011 am termen de judecata la ora 8.30 , eu nu pot ajunge la ora aceea , nu am aparator in acest ... (vezi toată discuția)
Hotarare corecta a instantei ? stolo2000 stolo2000 In urma unui inventar efectuat la unul din magazinele soc. ce-mi apartin am constatat un minus de 37000 ron motiv ptr care i-am actionat in judecata pe ... (vezi toată discuția)