avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repatriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repatriere

Am cetatenie canadiana insa de ceva vreme stau prin Romania. Lucrez in strainatate, insa in zilele libere (am serviciul in ture de cate o luna sau mai mult) vin in Romania. La plecarea din Romania in Canada, buletinul nu m-i l-a cerut nimeni, asa ca l-am avut la mine tot acest timp. Intre timp, am cumparat un imobil, ori am facut diferite acte utilizandu-l. Am inteles de curand ca nu trebuia sa-l am. Intrebarea mea este: sunt actele perfectate in baza buletinului meu lovite de nulitate?
Deasemenea as vrea sa ma repatriez. Imi vor da alt buletin cu diferit CNP, ori va ramane acelasi?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: m.mihai , utilizator 17:44, 17 August 2010
Codul numeric personal ramane acelasi. Se shimba doar in cazul unei interventii de schimbare de sex sau daca se constata ca a fost alocat un CNP gresit.
Nu cred ca poate fi vorba de nulitatea contractului incheiat daca au fost intrunite conditiile esentiale de validitate (capacitatea de a contracta, consimtamantul valabil exprimat, un obiect determinat si o cauza licita).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract credit nesemnat de ambele parti adela_d_01 adela_d_01 Buna ziua Detin un credit de nevoi personale la una din bancile din Romania. Pe contractele de credit mi s-a solicitat sa semnez pe fiecare pagina in parte, ... (vezi toată discuția)
Bdsm legal sau nu ClaudiuToma ClaudiuToma Buna ziua! As dori sa stiu daca BDSM-ul este legal in Romania, mai exact praticarea sadomasochismului. Sau daca practicarea acestuia pe baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Inexistenta codului fiscal nif în unele țări face imposibilă actualizarea datelor personale la un cont banca7r din românia ptr posesorul contului plecat în străinătate!? Lucias26 Lucias26 Din cauza inexistenței în soft-ul băncii Raiffeisen Bank,a situatiei alternative de cetățen romăn cu domiciliul în străinătate fără cod ... (vezi toată discuția)