avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie constructie firma luminoasa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie constructie firma luminoasa

Ma intereseaza sa stiu daca pentru amplasarea unei firme luminoase in interiorul unui complex comercial necesita autorizatie de constructie si daca da in baza carei legi si daca este necesara si plata taxei de afisaj si publicitate.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: xyz13 , utilizator 08:32, 18 Iulie 2012
taxa de afisaj si publicitate, DA...si autorizatia o primesti cred k de la administratorul complexului comercial dak e in interiorul complexului. nu scrie nimic in contractul de inchiriere al spatiului?
cod fiscal
Art. 271. - (1) Orice persoană care utilizează un panou, afişaj sau structură de afişaj pentru reclamă şi publicitate într-un loc public datorează plata taxei anuale prevăzute în prezentul articol către bugetul local al autorităţii administraţiei publice locale în raza căreia este amplasat panoul, afişajul sau structura de afişaj respectivă.
Art. 272.
3) Taxa pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate nu se datorează pentru afişele, panourile sau alte mijloace de reclamă şi publicitate amplasate în interiorul clădirilor.
Multumesc mult pentru informatii, si eu vreau sa montez o firma luminoasa in viitorul apropiat.
Buna seara,
asi dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie pentru o firma luminoasa montata in interiorul unei curti, propietate privata. La strada exista un corp de cladire pe care avem montata firma luminoasa cu autorizatie si cu toate in regula, insa mai avem un corp de cladire in interiorul curtii si ma intrebam daca este nevoie de atuorizatie si in acest caz, in timpul programului accesul se face prin cladirea de la strada in interiorul curtii, dar reclama care va fi montata pe cladirea din curte se vede partial din strada.
Si pe mine ma intereseaza exact acelasi lucru:
Daca reclama luminoasa este in interiorul curtii proprietate privata, de ce am nevoie?
1. autorizatie de constructie de la Primarie?
2.sa platesc "taxa de afisaj" chiar daca NU este in loc public?
Va multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
xyz13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Firma luminoasa /banner simona_palade simona_palade buna ziua! mi-am deschis o firma si acum vreau sa-i fac publicitate. Vreau sa pun un banner pe cladire ( cladire proprietate personala ):cladirea are 3 ... (vezi toată discuția)
taxa pentru afiºaj în scop de reclamã ºi publicitate-incalcarea dreptului de proprietate razvan79vl razvan79vl Buna ziua! M-am hotarat sa gasesc o modalitate de a desfiinta aceasta taxa abuziva creeata de monstrul numit CODUL FISCAL si am nevoie de ajutorul tuturor! ... (vezi toată discuția)