avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... chirie apartament mostenit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

chirie apartament mostenit

As dori sa stiu daca chiria obtinuta de la un apartament mostenit intra in categoria bunurilor comune sau este bun propriu?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:38, 15 August 2010
Este bun propriu.Insusi apartamentul obtinut de unul dintre soti prin mostenire reprezinta bun propriu.
Banii din chirie au fost depusi la banca pe numele amandurora. In cazul partajului mai pot fi considerati bun propriu?
Mergeti la banca si retrageti toti banii.
da, daca i-ati depus pe numele ambilor banii sunt bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate câștiga în instanta cu un asemenea caz? mitachealina mitachealina Bună ziua stimați colegi și colaboratori. Va rog ajutati-ma sa salvam un suflet minunat dintr-o situație disperata și critica de ani de zile. După ani ... (vezi toată discuția)
Variante legale in caz de divort suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care este solutia legala si in favoarea sotiei in urmatoarea situatie: Sotia detine un apartament, bun propriu, achizitionat inaintea ... (vezi toată discuția)
Partaj Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul. Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)