avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma

Buna ziua,
am initiat procedura de radiere a unei firme in septembrie 2009.Activitatea firmei a fost suspendata in iulie 2006.Din cauza unor bilanturi nedepuse in 2005,nu mi s-a eliberat atestatul fiscal de catre Administratia financiara.Cererea de lichidare a fost depusa in noiembrie 2009.
As dori sa stiu daca exista o perioada maxima care nu poate fi depasita intre depunerea cererii si a atestatului fiscal in vederea finalizarii.procesului de lichidare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gheorghiu.a , utilizator 10:50, 16 August 2010
Cererea de lichidare se depune in ultima etapa la registrul comertului impreuna cu urmatoarele acte:
- bilantul de lichidare
- certificatul de inmatriculare in original
- certificatele constatatoare in original
- certificatul de atestare fiscala
Acest certificat trebuie sa ateste ca nu aveti datorii la bugetul de stat. Se elibereaza in 5 zile de la depunerea cererii si este valabil 30 de zile
Din cate ati enuntat dumneavoastra, depunerea documentatiei incomplete la registrul comertului constituie motiv de amanare a solutionarii dosarului si mai trebuie sa aveti in vedere ca fara acel certificat nu puteti radia firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma dizolvata lucia popp lucia popp -un srl cu asociat unic, infiintat in martie 2007 si dizolvat in noiembrie 2007 , in baza art 235/Legea nr 31/1990 republ, cu activitate 0 de la inceput pana ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Srl cu asociat unic - dizolvare ContSters22096 ContSters22096 un prieten este asociat unic intr-un srl. in curand ii expira mandatul de administrator, iar activitatea societatii este suspendata, beneficiind si de regim ... (vezi toată discuția)