avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... agresarea la locul de munca de catre un coleg
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

agresarea la locul de munca de catre un coleg

ce se in tampla daca la locul de munca te agreseaza un coleg?:-/ mentionez ca eu am avut o legatura de sapte ani cu acest coleg dar anul trecut sa incheiat relatia.cu toate ca mi-a prit o mare parte din lucrurile personale multe realizate de dinainte sa-l cunosc eu am tacut pentru ca vreau sa uit tot si sa incep o noua viata mai linistita si mai frumoasa.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:23, 16 August 2010
de ce tip e agresarea? verbala sau fizica?
verbala. si pri mesaje pe telefon.
~ Conținut șters la cerere ~
NU E NIMIC DE RAS IN ACEASTA PROBLEMA.DACA NU ATI TRECUT PRI ASA CEVA NORMAL CA VI SE PARE DE RAS.MA-M LAMURIT SI CU SFATURILE PE CARE LE DATI.DACA VOI CEI CARE TREBUIE SA DATI UN SFAT PROCEDATI ASA NU MA MIRA FAPTUL CA TARA MERGE ASA CUM MERGE.REGRET CA AM APELAT LA VOI.
@ilonka, nu va suparati pe glumele colegului. Si va rog sa nu mai scrieti cu majuscule.
Daca al dvs. coleg va ameninta, mergeti si depuneti plangere la politie sau parchet, in termen de 2 luni de la data la acare ati stiut cine va ameninta.
Daca va insulta si/sau va calomniaza, specificati si acest aspect. Depuneti proba cu inscrisuri ( sms-uri) , martori si orice alte mijloace de proba pe care le aveti la indemana pentru a proba cele sustinute.

Alte discuții în legătură

Injurii ell3na ell3na Buna ziua. Ma confrunt cu o problema de ceva vreme si, as dori sa stiu daca exista o rezolvare juridica? Sunt agresata verbal de cateva luni de un domn ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat de o persoana. ce este de facut, in mod legal? gu44779 gu44779 Buna ziua tuturor,problema mea sta in felul urmator.De 2 luni de zile mi-am facut o noua prietena,totul este ok intre noi,doar ca fostul ei prieten ,ne ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)