avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cind poate SRL-ul factura servicii de contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cind poate SRL-ul factura servicii de contabilitate

Am un SRL care are ca obiect principal de activitate "imobiliare".
Daca vreau sa facturez servicii de contabilitate, trebuie sa adaug obiectul "7414" daca nu ma insel si trebuie sa fac dovada ca am angajat un contabil autorizat.....gresesc sau am dreptate.....sau cum se face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 21:26, 3 Octombrie 2007
Exact. Nu numai contabil autorizat trebuie să angajaţi ci expert contabil, pentru a semna şi bilanţul contabil.Declaraţia 101 trebuie să fie semnată la sfărşitul anului de un consultant fiscal.În plus trebuie să aveţi autorizaţie de la CECAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura administratorului (situatii financiare, declaratii) nicolaro nicolaro Va rog sa-mi spuneti si mie : la un SRL infiintat in ianuarie 2011, daca nu are contabil angajat , poate semna administratorul situatiile financiare lunare?Si ... (vezi toată discuția)
Pfa pt contabilitate primara? cristinamarcu cristinamarcu Am terminat o facultate in domeniul contabilitatii, si as vrea sa tin contabilitatea unor srl-uri, dar nu stiu daca am voie. Am inteles ca trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)