avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de comodat

Am masina personala cum pot sa fac un contract de comodat ca sa pot deconta motorina pt. magazinul care l-am deschis la tara.Va multumesc.
Faceti un contract de comodat intre dumneavoastra si firma dumneavoastra, in care sa stipulati ca toate cheltuielile rezultate din folosinta masinii in interesul societatii sunt suportate de catre societate. Sunt destule modele daca o sa cautati pe google

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auto - decont combustibil reegweed reegweed Buna seara, Am o intrebare legata de un contract de comodat. Doresc sa folosesc masina in scopul seriviciului, iar firma sa deconteze motorina. Din cate ... (vezi toată discuția)
Se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma ci personală? Moldovan Veronica Moldovan Veronica Bună seara! Am o Inteprindere Individuală și vreau să știu dacă se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma și ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto prd_nicolae prd_nicolae in vederea deducerii cheltuielilor cu combustibilul pentru un contract de comodat auto este necesara notarizarea acestuia?:( (vezi toată discuția)