avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renovare perete casa aflat pe hotarul dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renovare perete casa aflat pe hotarul dintre proprietati

Buna ziua,

Doresc sa fac o lucrare de renovarea a spatelui casei aflata pe horatul dintre proprietati. As dori sa stiu ce grosime poate avea tencuiala +izolatie polistiren?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Solutia juridica pentr a "intra" in proprietatea vecinului cu 3 cm Cabinet avocat Mihai Gaita Cabinet avocat Mihai Gaita Buna ziua; as dori sa cer opinia colegilor in legatura cu o problema de care m-am lovit personal. Casa mea are un perete (calcan) aflata pe limita de ... (vezi toată discuția)
Izolație perete al vecinului pe terenul părinților mei Kassia Kassia Bună ziua! Părinții mei au cumpărat casa în care locuiesc când s-au căsătorit, de la bunicii mei. Din totdeauna, și bunicii cât și părinții mei, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului ... Alice@ Alice@ Bună ziua, Va rog, un sfat, pot refuza izolarea apartamentului meu cu polistiren, dacă am efectuat deja acest lucru cu o firma avizata în urma cu 11 ani? ... (vezi toată discuția)