avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua. am o neclaritate. am fost angajata in baza unui contract de munca pe perioada determinata si mi s-a spus ca nu mi se poate face carte de munca (pana acum nu am avut carte de munca, am lucrat doar cu contract de colaborare la alta firma) si ca nu va fi inregistrat la itm. este legal?
Cel mai recent răspuns: iasmine , utilizator 18:01, 16 August 2010
Acest contract de munca trebuieste a fi inregistrat la ITM,potrivit Codului Muncii.Nu se mai fac carti de munca.
În lipsa tipizatelor de carnete de muncă, pentru persoanele care şi-au încheiat activitatea se întocmeşte adeverinţa de vechime vizata de ITM.

p.s.
Pana la abrogarea completa a Decretului nr.92/1976 inca se mai fac carnete de munca .. :)

multumesc :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Carti de munca si ccm monicadaniela monicadaniela va rog sa ma ajutati in problema cartilor de munca:la cit timp dupa angajare sunt obligat ca angajator sa fac carti de munca angajatilor?? si daca ma poate ... (vezi toată discuția)
Se mai elibereaza carte de munca sau nu? florinsadova florinsadova O persoana student doreste sa se angajeze pe perioada vacantei de vara. Angajatorul i-a spus ca nu se mai elibereaza carti de munca.Este adevarat? (vezi toată discuția)