avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Examen \"legal / nelegal\" la politia comunitara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Examen "legal / nelegal" la politia comunitara

buna ziua, sunt agent comunitar clasa 1, treapta 3, in momentul de fata sunt in concediu dar am inteles ca mi se va face intrerupere de concediu intrucat voi da examen pentru reincadrarea in functia pe care deja detin datorita concedierilor colective...sincer nu mi se pare normal sa dau examen pentru o functia pe care deja o am...si mai ales din ce stiu nu am gasit ink acest lucru in vreo lege dak aveti voi o lege ajutatima privind criteriile presupun ca aceste criterii ar trebui aplicate inainte de a da noi concurs, criterii cum ar fi cei cu comisii de disciplina, sot si sotie, pensionari, cei in prag de pensie ...ar trebui mai intai dati afara acestia iar daca mai este nevoie sa fie dati afara oameni abea atunci sa se organizeze concurs..noi suntem 31 de agenti clasa 1 iar pe noua organigrama aparem decat 24...va multumesc frumos si sper sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Maria02 , utilizator 09:19, 22 August 2010
...km ciudat oricum daca ai placerea mi-ai putea da adresa de mail sa iti pot trimite acea instiintare/preaviz sa iti dai o parere..ms mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)
Reorganizare in administratia publica locala calin cristiana calin cristiana Situatie reala Administratie publica locala. :sorry:Desfiintarea unui post ocupat de 4 ani, asistent clasa I treapta 2, fiind in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Post aflat in litigiu anamaria81 anamaria81 Postul pe care il ocup in urma suspendarii deciziei de concediere, se desfiinteaza ca urmare a unei noi reorganizari si se infiinteaza alte posturi. ... (vezi toată discuția)