avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Se poate schimba adresa de email, de astazi
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Se poate schimba adresa de email, de astazi

Incepand de astazi, doritorii pot schimba adresa de email asociata contului de membru Avocatnet.ro. Se preintampina astfel situatiile in care schimbarea unei adrese de email impiedica primirea newsletterului sau a alertelor asociate contului de membru Avocatnet.ro.

Daca doriti sa va schimbati adresa de emai, va invitam sa accesati "Contul meu -> "Date personale /Parola", iar acolo apasati pe link-ul "schimba email" si urmati pasii descrisi in pagina respectiva.

Pagina in cauza este accesibila la link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:14, 23 August 2010
Asta este o veste buna !
Buna veste - Buna idee!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)