avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Restructurari
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Restructurari

Buna, sunt functionar public, asistent social, inspector 1 si lucrez in cadrul unei Primarii, care in prezent face restructurari. Am primit preaviz si mai am la dispozitie o luna de zile sa mai pot presta servicii sociale. In compartimentul in care lucrez sunt singura persoana cu studii de specialitate iar ceilalti colegii au studii medii dar nu au primit preaviz cum ca ar urma sa fie concediati, sau mai bine zis, sa li se ofere somaj. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, iar motivul pentru care am primit acest preaviz nu este de natura competitiva, accentul nu se pune pe competenta.....
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandraalex , utilizator 20:08, 16 August 2010
Buna ziua !
Vedeti dvs. , OUG 63/2010 a lasat la indemana ordonatorilor de credite operarea restructurarilor , neprevazand niciun fel de criteriu ... asa ca , nu trebuie sa ne mai mire nimic .... nici macar faptul ca singurul angajat care indeplinea conditiile de acordare a asistentei sociale in cadrul unei primarii a fost concediat .....
Este strigator la cer , dar legal ....#-o . Ma intreb ce o sa se aleaga de administratie in aceste conditii ....:closedtopic:
Va spun eu ,o sa se aleaga praful.Oamenii competenti deja s-au saturat de aroganta primarilor care isi aleg personalul in functie de culoarea politica,desi nu ar trebui ca functonarii publici sa faca politica.Competenta pentru edili e nimic ,ei isi doresc doar niste robotei care sa spuna intruna ,,am inteles,sa traiti,asa facem cum spuneti dvs.,,Faci o facultate iti impun sa ai master ,iar dupa ce le faci pe toate te restructureaza.Si cine are de suferit?Cetateanul ,normal.Saracul este plimbat de la un ghiseu la altul de la un functionar incompetent la altul si mai incompetent,iar apoi iasa Boc la balcon atat cat se vede peste balustrada si striga cat il tin puterile ca nu poate sa faca reforma administrativa ca nu are cu cine.Pai,nea Boc nu vede ca PDListii sai sunt cam prostanaci?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

credit prescris... cos11 cos11 Buna ziua! Ma numesc Cosmin si am ceva nelamuriri in privinta unui credit ce ia fost acordt sotiei: In ianuarie 2012 sotia a facut un credit la ... (vezi toată discuția)
Concediere functionar public ana18 ana18 mi-am terminat concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 2 ani pe 18 iulie2010 m-am intors la munca exact in febra concedierilor. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Razbunare primar? MERKAT MERKAT Buna ziua,va prezint o situatie intalnita intr-o institutie publica locala cu edil PDL-ist. E vorba de persoana mea care in luna ianuarie 2010, ocupa o ... (vezi toată discuția)