avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura neplatita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura neplatita

am si eu o factura orange neplatita in valoare de 700 lei,restanta de aprox 4 luni.Am primit deja scrisori de avertizare de la orange si as dori sa stiu cat de mult se poate agrava situatia.Eu am citit pe alte forumuri ca nu prea iti pot face nimic cei de la orange decat sa te ameninte.contratcul meui v-a expira peste o luna de zile.
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 11:08, 17 August 2010
din pacate nu este asa, datoria dumnaevoastra se va majora pentru ca se adauga taxa de deconectare, penalizari si alte costuri , apoi datoria este cesionata contra unei sume mici unei firme de recuperari creante , care va va notifica , soma, si in final se poate ajunge la executare silita si poprire pe venitul dumnaevoastra, de regula datoria poate fi negociata, mai bine vorbiti cu cei de la Orange poate reusiti sa faceti in asa fel incat sa achitati jumatate din suma, apoi sa reziliati abonamentul, atentie insa ei vor incerca sa va oblige sa mai prelungiti inca 2 ani abonamentul, sfatul meu este sa nu faceti asta.

succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita debitor-societate recuperari creante madalina velichi madalina velichi buna ziua, revin pe acest site cu o problema dstul de stringenta pe care o creaza cei de la firma de recuperari es ksi. am o datorie catre orange, veche din ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent marrra marrra tatal meu a decedat in 2008 avea abonament la orange din cauza boli si a lipsei de bani am ramas in urma cu plata 2 luni la scurt timp a decedat am fost am ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante contract zapp sebastian84 sebastian84 Buna seara , In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care contribuie la acest forum sfatuindu-ne. Am si eu o problema cu neachitarea unor facturi ... (vezi toată discuția)