avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract de lucrari - prelungire perioada executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract de lucrari - prelungire perioada executie

Buna ziua,

Suntem o autoritate contractanta si am incheiat (in urma unei licitatiii deschise) un contract de lucrari (din septembrie 2009) cu un operator economic.

Pana in prezent s-au primit, prin hotarare de guvern, doar o parte din bani....acestia s-au cheltuit....dar lucrarea nu s-a terminat.

Contractul a fost incheiat pentru un an de zile. La expirarea termenului contractului (respectiv in septembrie 2010) se va face un act aditional de prelungire a duratei de executie pana la alocarea altor transe de bani de la guvern (eventual se va prelungi durata cu inca un an de zile) sau se va preciza ca lucrarea intra in conservare pana la aparitia fondurilor (peste 1, 2, 3 ani)?

Cum anume se procedeaza? Ma puteti ajuta cu un model?

In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 15:14, 18 August 2010
Parerea mea este sa faceti act aditional de prelungire. Nu vad de ce sa treceti lucrarea in conservare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune recuperare plata lucrare reparatii unitate invatamant  Loredana Puscasu Loredana Puscasu In 2009, o firma de constructii a efectuat lucrai de reparatii la o scoala ce apartinea de unitatea noastra, noi fiind centru bugetar. Contractul este incheiat ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa og7/2006 poparaluca poparaluca Buna ziua, Avem inceputa executia unei lucrari de \"alimentare cu apa\" prin og 7/2006 din anul 2009 (suntem o primarie). Problema este ca in anul 2009 am ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata atenastef atenastef Am un salariat cu CIM, perioada determinata de una luna(angajat 11.07-11.08.2011). In cazul in care contractul respectivului, se va prelungi cu inca o luna ... (vezi toată discuția)