avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Alimentare cu apa OG7/2006
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Alimentare cu apa OG7/2006

Buna ziua,
Avem inceputa executia unei lucrari de "alimentare cu apa" prin og 7/2006 din anul 2009 (suntem o primarie). Problema este ca in anul 2009 am primit o transa de bani reprezentand 14% din valoarea investitiei si de atunci nu am mai primit nici un ban. Lucrarile s-au sistat in 2010, iar contractul de lucrari se prelungeste in continuare, din 6 in 6 luni facem cate un act aditional de prelungire a duratei contractului. Intrebarea mea este ce ar trebui sa pun la dosar sa reiasa ca lucrarile s-au sistat deoarece nu am primit fonduri de la Guvern? sa fie legala prelungirea duratei contractului. Este corect sa facem o notificare catre executant, sau sa modificam o clauza in contract cu acordul executantului, bineinteles in care sa mentionam ca platile se vor face cand se vor primi banii?? (nu stiu daca m-am facut inteleasa). In fapt, din 2010 s-a prelungit contractul fara sa existe vreo notificare, ci pur si simplu prin acordul partilor.
Va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Contract de lucrari - prelungire perioada executie geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Suntem o autoritate contractanta si am incheiat (in urma unei licitatiii deschise) un contract de lucrari (din septembrie 2009) cu un operator ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii internet lefteriu_adrian lefteriu_adrian Buna ziua, in anul 2008 am incheiat un contract servicii internet cu o firma, durata contractului fiind de 12 luni, cu prelungire automata cu acordul partilor ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie lucrari doinacarabet doinacarabet In ce conditii se prelungeste garantia de buna executie in cazul unui contract de lucrari? Daca in timpul derularii contractului intervine un act aditional ... (vezi toată discuția)