avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Revenire asupra hotararii privind dizolvarea
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Revenire asupra hotararii privind dizolvarea

In cazul in care s-a hotarat dizolvarea voluntara a societatii se mai poate reveni asupra ei? Adica firma isi mai poate relua activitatea? Daca da, in ce conditii, care ar fi procedura, timp, costuri? Sau ar fi mai bine sa se continuie procedura de radiere si ulterior sa infiinteze alta firma?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: malina_13 , utilizator 14:47, 6 Octombrie 2017
Buna ziua,

Imi puteti da, va rog, un model de astfel de decizie?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
malina_13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare art 235 bordeanu bordeanu In cazul in care o firma apare pe recom ca fiind dizolvata conform art 235 din legea 31/1990, care este procedura ca ea sa poata sa ajunga functioneze normal. ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar de dizolvare andex andex Buna seara. Am o problema si sper ca poate cineva sa ma ajute. Astazi am depus la ONRC un dosar de dizolvare pentru o societate... ceea ce nu trebuia depus. ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma botnaru botnaru am o intrebare: firma este dizolvata prin hotarirea Tribunalului la cerea citorva asociati. Cine publica in MO hotarirea? Multumesc. (vezi toată discuția)