Buna ziua,
In luna ianuarie am depus cerere si documentele doveditoare(contract, chitante in copie) de despagubire la o societate de asigurari, pentru a-mi recupera banii pentru achitarea unei excursii care nu s-a mai efectuat. acum agentia imi solicita documentele in original, in posesia carora nu ma mai aflu. va rog sa ma sfatuiti daca pot face ceva pentru recuperarea despagubirii.
pe buna dreptate va cer documentele in original pentru a le anula si pentru a nu reveni cu aceste pretentii si a doua oara.. va duceti si spuneti ca le ati peirdut eventual dati si o declaratie sau ce va cer ei sa dati ptr a va recupera banii
"Pentru a-mi recupera banii pentru achitarea unei excursii"???? La ce va referiti? La asigurarea de sanatate pentru calatorie in strainatate? Daca da, societatea are dreptate.
In primul rand trebuie sa stim ce fel de polita era : de sanatate, pt. calatorii in strainatate, de asigurare a locuintei cu extraoptiuni- pt. intreruperea vacantei etc. Apoi putem sa discutam Referitor la documente este normal sa vi se ceara documentele in original la dosarul de despagubire pt. anularea lor si pt. a nu se repeta o alta cerere pe acelasi eveniment.
Asigurarea storno
cgugoasa
Circuit turistic in strainatate, contractat si achitat integral, inclusiv valoarea asigurarii storno pentu doua persoane, sot sotie necastoriti legitim.
Daca ... (vezi toată discuția)
Excursie ratata
cucu_bau
Buna seara, am si eu o intrebare, X isi cumpara bilete in luna februarie pentru a merge in vacanta in luna iunie. In luna mai sufera o operatie (ernie de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912
adinutza05
as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)