Puteti solicita copie dupa contract autoritatii contractante in baza legii liberului acces la informatii.
Am depus un contract de lucrari incheiat intre unul dintre asociati si o alta firma. Autoritatea contractanta imi cere sa depun contractul incheiat intre firma respectiva si autoritatea contractanta cu care a incheiat contractul.
iarina_73 a scris:
Am depus un contract de lucrari incheiat intre unul dintre asociati si o alta firma. Autoritatea contractanta imi cere sa depun contractul incheiat intre firma respectiva si autoritatea contractanta cu care a incheiat contractul.
Inteleg ca asociatul a incheiat un contract de lucrari cu o alta firma ."Firma" a incheiat la randul ei un alt contract cu o AC?
Dvs. ati prezentat acel contract incheiat intre asociat si Firma.
1.Pai in contractul dintre asociat si Firma nu scrie si valoarea lui?
2. De ce , in acest caz autoritatea va mai cere si contractul dintre Firma si AC ??? Treaba lor este contractul dintre asociat si Firma, nu dintre Firma si AC!
Nu Firma participa la licitatie, deci nu au de ce sa il ceara.
Intr-adevar, conform HG925 art.11, alin.3 se pot cere clarificari de la ofertant sau de la autoritati competente, dar nu de la operatori economici privati si nu daca nu au relevanta in demonstrarea capacitatii ofertantului de a efectua contractul.
Asta daca am inteles eu bine situatia prezentata.
~ final discuție ~