buna ziua,
am un teren de 173 m2 pe care se afla o anexa de 27 m2. pot construi o casa in locul acelei anexe? cati metri deschidere imi sunt necesari? este nevoie de cadastru pe anexa pt obtinerea certificatului de urbanism?
Buna ziua !
Precizati care este regimul juridic al terenului respectiv ( intravilan/extravilan , mod de dobandire , proprietar ) si al anexei respective (daca exista autorizatie de constructie, proprietar).
terenul este intravilan, proprietar sunt eu prin mostenire de la parintii mei care au avut teren de aprox. 500 m2 si s-a impartit in 3 , pe anexa nu este autorizatie de constructie, exista doar cadastrul terenului. pot construi ceva pe acel teren?
Pentru acel teren de 500 mp impartirea in 3 s-a facut prin partaj / partaj voluntar ? Daca nu aveti facut partajul , sfatul meu este sa faceti parajul acelui teren si sa efectuati partajarea celor 3 loturi , apoi sa intabulati dr. de proprietate cuvenit la cadastru si abia apoi sa construiti pe terenul proprietate . In raport de situarea terenului si de inexistenta unor restrictii privind construirea ( informatii luati de la primaria locului situarii terenului ) puteti sau nu construi .....
Bafta !
Cadastru
tatianato
Buna ziua 1 Am si eu o intrebare:ce documente imi trebuiesc pentru cadastru si intabulare ? Mentionez ca nu am decat un titlu de propietate si doresc ca fac ... (vezi toată discuția)