avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare

Buna ziua,

As avea si eu nevoie urgent de niste lamuriri si anume:
Lucrez intru liceu pe functia de supraveghetor de noapte, dar munca efectiva este de contabil de la contabilitatea primara pana la efctuarea balantei, pentru ca nu exista post. Incepand cu data de 1 august 2010 colega mea a iesit la pensie. Intrabarea mea este pot eu trece pe acest post tinand cont ca am diploma de absolvire a unor cursuri de contabil avizate de ministerul educatiei si ministerul muncii iar in statul de functii sunt prevazute un post de contabil si unul de contabil. sef....Ordonanta asta 34/2009 chiar nu are nici un dar?...Va multumesc si va doresc o zi buna tututror, Adriana :(
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:37, 17 August 2010
Puteti trece pe acel post dar numai in urma unui concurs de promovare in functie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Treapta de salarizare moonIka moonIka Sunt supraveghetor de noapte la caminul unui liceu. Pentru aceasta functie sunt necesare , doar, studii gimnaziale la angajare. Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata,incadrare intr-un nivel inferior ariana p. ariana p. Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Concurs post de secretara grad i a nico77 nico77 Buna ziua! As dori sa fac contestatie in legatura cu organizarea unui concurs pentru postul de secretara la un liceu (grad IA). M-ar interesa care sunt ... (vezi toată discuția)