avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... treapta de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

treapta de salarizare

Sunt supraveghetor de noapte la caminul unui liceu. Pentru aceasta functie sunt necesare , doar, studii gimnaziale la angajare. Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de o alta treapta de salarizare. Am absolvit liceul ,cu diploma de bacalaureat, am studii superioare de scurta durata si vechime la ultimul loc de munca de 8 ani si in total de aproape 10 ani in invatamint.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:39, 10 Decembrie 2011
1.Postul de supraveghetor de noapte pe care il ocupati nu are mai multe trepte de salarizare,nivelul de studii cerut - st. generale.
2. Faptul ca intre timp v-ati completat pregatirea profesionala nu va ajuta pt. promovarea in functie in cazul dvs.
Singura sansa a dvs. pt. a va valorifica pregatirea,este ca atunci cand scoala va scoate la concurs un post din specialitatea studiilor absolvite sa va inscrieti si sa participati la concurs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de lunga durata,incadrare intr-un nivel inferior ariana p. ariana p. Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)