avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... treapta de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

treapta de salarizare

Sunt supraveghetor de noapte la caminul unui liceu. Pentru aceasta functie sunt necesare , doar, studii gimnaziale la angajare. Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de o alta treapta de salarizare. Am absolvit liceul ,cu diploma de bacalaureat, am studii superioare de scurta durata si vechime la ultimul loc de munca de 8 ani si in total de aproape 10 ani in invatamint.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:39, 10 Decembrie 2011
1.Postul de supraveghetor de noapte pe care il ocupati nu are mai multe trepte de salarizare,nivelul de studii cerut - st. generale.
2. Faptul ca intre timp v-ati completat pregatirea profesionala nu va ajuta pt. promovarea in functie in cazul dvs.
Singura sansa a dvs. pt. a va valorifica pregatirea,este ca atunci cand scoala va scoate la concurs un post din specialitatea studiilor absolvite sa va inscrieti si sa participati la concurs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)