In urma cu doi ani,m-am apucat de afaceri fara sa stiu macar ce inseamna sa ai o firma!M-am apucat de afaceri la indrumarea unchiului meu care este primar si mi-am facut o firma de instalatii termice,sanitare si de aer conditionat!Dansul a zis ca o sa mai imi dea el lucrari!
In fine,eu mi-am facut firma si intr-o zi m-a chemat la el la birou si mi-a zis sa ii montez o centrala la o institutie din comuna!I-an facut calculul si costa in jur de 15 000 de ron!Dansul a zis ca nu e bine insa nu in sensul ca e prea scumpa ci sa fac factura de 32000 de ron si sa ii dau si lui 12000 si restu sa ii pastrez!Zis si facut.....
am fost incantat vazand atatia bani,a urnat apoi 5 sau 6 colaborari de genul asta fara ca eu sa imi dau seama ca de fapt nu castigam nimic pt ca trebuia sa platesc la stat impozit si tva!In fine.dupa ce mi-am dat seama am incetat sa mai colaborez cu dansul,insa acesta mi-a zis sa ii mai montez si lui o centrala la vila care si-a facut-o si imi da doua sau trei lucrari si se achita de mine zicandumi ca o sa punem la socoteala si tva si impozit ce il aveam de plata!Neavand incotro pt ca aveam de dat in jur de 45 000 de ron la stat din urma i-am montat centrala facand alte 30000 de ron datorie pt materialele lui!Nu am mai vazut nici un ban de la dansul iar omul care mi-a dat materialele sa i le pun trage de mine sa ii dau banii!eu abia mai am bani de paine!mentionez ca am cesionat firma pana la urma anul trecut cu active si pasive.!si ca sa imi mai dea lucrari mi-a zis sa fac alta firma!
in urma cu o saptamana am sesizat catre DNA aceasta chestiune si am primit o scrisoare acasa prin care acestia o sa inceapa cercetarile!
Aveti idee ce se poate intampla mai departe!
Ce pot pati eu,ca va pati el,imi voi recupera banii pe centrala pusa la dansul acasa!mentionez ca intreaga suma pe care i-am oferit-o dreot spaga este in jur de 100000 de ron plus centrala neplatita!Si mai sunt mai multe lucruri care le-am facut cu dansul!
Pot scoate la iveala cei de la dna umflaea facturilor,faptul ca a primit bani de la mine si ca nmi-a platit centrala de acasa de la el!
Mai mentionez ca nici nu am bani pt a plati un avocat!
am inteles ca daca va fi gasit vinovat, va fi obligat sa imi restituie toti banii care i-am dat!Cui va restitui sumele data,statului sau mie tinand cont de faptul ca in momentul cesionarii firmei mai sus mentionate nu imi achitasem datoriile catre stat!Si cred ca le-a platit cel care a luat-o fiindca mie acasa imi vine ca are firma de plata doar 4000 de ron!